Kabahat - Serdar Ortaç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kabahat - Serdar Ortaç

Am
Kalbim zavalli bir kar tanesi
Dm
Çikmaz sokaklara düiüp eriyorum
E
Issiz gecemde yagmurun sesi
                   Am
Zamansiz agladim biliyorum
Dm                               Am
Yüregim içindeki bu yalnizligi söküp atsa
                            E
Hiç korkmadan karanliga bir mum yaksa
                            Am
Hayatimi bütün girenleri sileceiim

Am                                   E
Kimse sana beni zorla sevde aiik ol demiyor
                                      Am
Allahtan yüreiim çok temiz ah kuriun iilemiyor
                                        E
Yoksa ne nazara gelmiitim çoktan göze gelmiitim
                                          Am
Senden daha deli aklim varda düiman çatlatiyor

Dm
Seni öpmesi bile kabahat
Am
Senin olmasi bile kabahat
E
Sana aiik olana inat
                  Am
Hepsi birbirinden boi !

Söyleyen : Serdar Ortaç - Bu gitar akoru 1860 kez okundu

Serdar Ortaç şarkıları

+ Beni Unut
+ Bilsem Ki
+ Çakra (Beni Unut)
+ Canima Minnet
+ En Büyük Aikim
+ Gamzelim
+ Gitme
+ Hadi Git
+ Hürriyet
+ ismi Lazim Deiil
+ Kabahat
+ Kara Gözüm
+ Karabiberim
+ Mesafe
+ Nereye Gideyim
+ Sana Uzandim
+ Sor
+ Yar Ayri Gayrin Mi Var
+ Yaz Yaimuru
+ Yürek Haini

+ Çareler Çaresiz ( 81113 )
+ Bu Kez Anladim ( 66112 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52080 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48908 )
+ Zor ( 46973 )
+ Damla Damla ( 45971 )
+ Söz Vermiitin ( 45610 )
+ Ankara ( 45339 )
+ Git ( 41269 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40496 )