Hadi Git - Serdar Ortaç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hadi Git - Serdar Ortaç

Kapo 1

Em                    Am
Gecenin yarisi düi mü yoksa gerçek mi
Dm                      Em
Yine geldin yanima hadi git
                    Am
Birak sen beni yeni rüyalarima
Dm                    Em
Melekler gibi ol hadi git

       Am
Günahlarin benim olsun
       Em
Sevaplarim senin olsun
Dm                          Em
Paylaitik iite herieyi hadi git

      Am
Hadi git, hadi git beni terkedip uzaklara
     Em
Hadi git, hadi git doiacak günei sabahlara
     Dm                          C
Hadi git hadi git ne sen ne de yarinlarim
 G             Dm             Em
Yeter artik bitsin rüyam hadi git

Em                   Am
Acilar sürmez, zaman en güzel care
Dm                    Em
Unutursun sen de hadi git
                  Am
Aç kollarini yeni dünyalarina
Dm                Em
Gökkuiaii ol hadi git

Söyleyen : Serdar Ortaç - Bu gitar akoru 2581 kez okundu

Serdar Ortaç şarkıları

+ Beni Unut
+ Bilsem Ki
+ Çakra (Beni Unut)
+ Canima Minnet
+ En Büyük Aikim
+ Gamzelim
+ Gitme
+ Hadi Git
+ Hürriyet
+ ismi Lazim Deiil
+ Kabahat
+ Kara Gözüm
+ Karabiberim
+ Mesafe
+ Nereye Gideyim
+ Sana Uzandim
+ Sor
+ Yar Ayri Gayrin Mi Var
+ Yaz Yaimuru
+ Yürek Haini

+ Çareler Çaresiz ( 81968 )
+ Bu Kez Anladim ( 66703 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52639 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49606 )
+ Ankara ( 46056 )