Canima Minnet - Serdar Ortaç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Canima Minnet - Serdar Ortaç

Kapo 4

Am                                     G      )
Yazdiiim mektuplari teker teker yakacakmii    )
                                  F           )
Çektiiim mesajlari okumadan atacakmii         )
                                        Am    ) A
Dönüp özür dilersem, belki huzur bulacakmii   )
                       G   F     Em           )
Aman hiçbir iey bulma, canima minnet          )

Em        Am      G            F
Aik yalani sever, aciyi sever, yürek kanatir 
Am       G       F           Dm        Em
Sen aciyi birak, gelen gideni elbet aratir 
Em       Am        G               F
Güz sana göre mi o aikimizin bitii töreni 
Am       G        F             Dm        Em
Bak içim yaniyor, yürek eriyor, gittin gideli 

Em            Am                 G
Kalp ömür boyu sevmez, aika küstüreni 
G                    F          Em
Beni küstürdün aika, Allah istemedi 
Em                Am            G
Üzmüyor beni artik terk edip gidiiin 
G                    F             Em
Tehdit ettiiin anda, bittin benim için

Tekrar Ax2

Söyleyen : Serdar Ortaç - Bu gitar akoru 2504 kez okundu

Serdar Ortaç şarkıları

+ Beni Unut
+ Bilsem Ki
+ Çakra (Beni Unut)
+ Canima Minnet
+ En Büyük Aikim
+ Gamzelim
+ Gitme
+ Hadi Git
+ Hürriyet
+ ismi Lazim Deiil
+ Kabahat
+ Kara Gözüm
+ Karabiberim
+ Mesafe
+ Nereye Gideyim
+ Sana Uzandim
+ Sor
+ Yar Ayri Gayrin Mi Var
+ Yaz Yaimuru
+ Yürek Haini

+ Çareler Çaresiz ( 81389 )
+ Bu Kez Anladim ( 66348 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52270 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49136 )
+ Zor ( 47204 )
+ Damla Damla ( 46280 )
+ Söz Vermiitin ( 45872 )
+ Ankara ( 45562 )
+ Git ( 41488 )