Ardindan - Serdar Keskin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ardindan - Serdar Keskin

Am                                Em
Bütün dünya gelir sanki gelir üstüne
Am                               Gm
Uzanirim uyku tutmaz yarilanir gece
Dm                     Am
Sen yanimdayken sizi diner, dem verir
B7                       E
Göze mi geldik, dinmez hala sesim
Dm               Am
Senle beraber titrer söze gelir
B7                  
Hengame biter sanki
           E
Yenilenir bedenim

Am                                 Em
Döner durur aklimdaki bu yarim melodi
Am                                 Gm
Tenim titrerboiluk olur, uzayip söner
Dm                  Am
Sanki gönül iimdi issiz yapayalniz
B7                          E
Gezer durur, arar soraR ama nafile
Dm                               Am
Avare bu iehrin tüm küskünleri gibi
B7                  E
KuikulU ama hala sevdalinim

Dm                 Am
Senden sonrayi sevemedim canim
     E                     Am
Ardindan kimselere çözülemedim
Dm                  Am
Kalmadi kederimi yüklenecek kelimeler  (Nakarat x 2)
E
Ben miyim bu aynadaki
             Am
Bendeki izin mii  (Baia Dön!)

Söz-Müzik-Düzenleme : Serdar KESKiN

Söyleyen : Serdar Keskin - Bu gitar akoru 1842 kez okundu

Serdar Keskin şarkıları

+ Ardindan
+ Hayat Bilgisi
+ Kaçii

+ Zor ( 47425 )
+ Damla Damla ( 46603 )
+ Söz Vermiitin ( 46106 )
+ Ankara ( 45847 )
+ Git ( 41730 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41072 )