Hayat Bayram Olsa - ienay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hayat Bayram Olsa - ienay

Am
iu dünyadaki en mutlu kiii 
              E
Mutluluk verendir
E
iu dünyadaki sevilen kiii
             Am
Sevmeyi bilendir
Am
iu dünyadaki en güçlü kiii
               E
Güçlükten gelendir

AM
Bütün dünya buna inansa
                         E
Bir inansa hayat bayram olsa
E 
insanlar el ele tutuisa birlik olsa 
            Am
uzansak sonsuza

Am 
iu dünyadaki en olgun kiii
           E
Aciya gülendir
iu dünyadaki en zengin kiii
              Am
Gönül fethedendir
Am
iu dünyadaki en soylu kiii
           E
insafa gelendir
E
iu dünyadaki en üstün kiii
           Am
insani sevendir

Söyleyen : ienay - Bu gitar akoru 8289 kez okundu

ienay şarkıları

+ Hayat Bayram Olsa
+ Sev Kardeiim

+ Çareler Çaresiz ( 81110 )
+ Bu Kez Anladim ( 66112 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52080 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48907 )
+ Zor ( 46973 )
+ Damla Damla ( 45970 )
+ Söz Vermiitin ( 45609 )
+ Ankara ( 45337 )
+ Git ( 41269 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40495 )