Beni Unutma - Selda Baican - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beni Unutma - Selda Baican

Em    F             Em
Bir gün gelir de unuturmui insan 
                       Am
En sevdiii hatiralari bile 
Em      Am         Em
Bari sen her gece yorgun sesiyle 
Em       Am           Em
Saat on ikiyi vurduiu zaman 

Am            G
Beni beni unutma
F             
Beni beni unutma
F  Dm         Em 
Beni beni unutma
Em        Dm          Em
Çünkü ben her gece o saatlerde 
Em            Dm
Seni yaiar ve seni düiünürüm 
Am         G        F
Hayal içinde periian yürürüm 
Am                           G
Sen de karanliiin sustuiu yerde 
Am            G
Beni beni unutma
F             
Beni beni unutma
F  Dm         Em 
Beni beni unutma

O saatlerde serpilir gülüiün 
Bir avuç su gibi içime, ey yar 
Senin de baiinda o çilgin rüzgar 
Deli esiverirse bir gün 
Beni unutma 
Ben ayaiimda çarik, elimde asa 
Senin için su yollara düimüiüm 
Senelerce sonra sana dönüiüm 
Bir mahier gününe de rastlasa 
Beni unutma 

Söyleyen : Selda Baican - Bu gitar akoru 2827 kez okundu

Selda Baican şarkıları

+ Beni Unutma
+ Çemberimde Gül Oya
+ Kizildere
+ O Günler

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52341 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49218 )
+ Zor ( 47262 )
+ Damla Damla ( 46363 )
+ Söz Vermiitin ( 45943 )