Aliitim - Selami iahin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aliitim - Selami iahin

Am
Aliitim sana bir tanem

Dm                 G
Aliitim hergün görmeye

Em                Dm
Bir nefes gibi muhtacim

F              Am
Sevilmeye sevmeye

Am
Her sabah uyandiiimda

Dm                 G
Seni bulurdum yanimda

Em                 Dm
Yokluiun bir zehir gibi

F              Am
Dolaiiyor kanimda

Am                G
Aliimak sevmekten daha zor geliyor

Em               F
Aliimak bir yara bairimda kaniyor

Dm                  E
Sen yoksun kollarim boiluiu sariyor  )
                                     ) 2
F                 E         Am       )
Aliitim bir tanem aliitim sana       )

Am
Aliitim sana bir tanem

Dm              G
Yokluiuna dayanamam

Em                 Dm
inan sensiz kaderimle

F                Am
Tek baiima savaiamam

Am
Ben seninle varolmuium

Dm                   G
Ben seninle bir sarhoium

Em                 Dm
Sen yanimda olmayinca

F              Am
Gayesizim bomboium

   nakarat(2)

Söyleyen : Selami iahin - Bu gitar akoru 2673 kez okundu

Selami iahin şarkıları

+ Aliitim

+ Çareler Çaresiz ( 81399 )
+ Bu Kez Anladim ( 66358 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52276 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49147 )
+ Zor ( 47213 )
+ Damla Damla ( 46294 )
+ Söz Vermiitin ( 45880 )
+ Ankara ( 45572 )
+ Git ( 41497 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40755 )