Son Mektup - Seksendört - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Son Mektup - Seksendört

      Son mektup

Bm
Birakmaz yakami hiçbir aik
                       A
Sonunda ne oldu bize bak
                      G
Ayrilmak için çok erken
           Em        F#-G
Yarim kalacak sevdalar

Ayrilmak için çok erken
Can dayanir mi buna derken
Baiimi koyduium kucak nerde
Salip kurtul beni derde

Bedenden koptum bir pare
Elinde tai olacak bak
Yanindayken ben biçare
Yaianmaz olmui sevdalar

Saatler durmui gözümde
Zaman, yara çok derinde
Ellerim buz gibi oldu bak
Atei teninde nafile

Bm - A - G - Em - F# - gggggg

Bm                 A
Hasretlik çekilmiyor
                 G
Bu soiuk gecelerde
                     F#
Sensiz hiç yaiamadim ki
    G      F#       Bm
Bu köhne, boi iehirde

Ah bir bilsen sevdiiim
Bu sana son mektubum
ister at ister oku
Ben yine sana mecburum

Bm                   A
Ah bir bilsen sevdiiim
                   G
Bu sana son mektubum
                 F#
ister at ister oku

Söyleyen : Seksendört - Bu gitar akoru 17881 kez okundu

Seksendört şarkıları

+ Azap
+ Belki Bir Gün
+ Neyin Var

+ Çareler Çaresiz ( 81034 )
+ Bu Kez Anladim ( 66045 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52014 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48841 )
+ Ankara ( 45255 )
+ Git ( 41200 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40394 )