Neyin Var - Seksendört - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Neyin Var - Seksendört

Neyin var

(intro)bm-A-G - Bm-A-G - A-G-f#m - A-G-f#m

Bm                            A
Yudum yudum içtiiim gözyaiim akarken gönlüne
G                                 A
Sevdiiimi hiç görmedin söyleyemedim
Bm                            A                     ( A )
Yanimda olmadiiin her anda üiüten yalnizliiim
G                              A
Kar yaidirir heryere dindiremedin

Bm                       G
Neyin var hislerim ayni dün gibi
Bm                          G
Benim dünüm var yarinim var zehir gibi
Bm                             G
Senin neyin var hislerim ayni dün gibi
Bm                          G
Benim dünüm var yarinim var zehir gibi

Bm-A-G

G               Bm A
Kalbimin mührünü   açan tek anahtar
G        A            G     A
Ne olur sende terk etme gitme

Bm-A-G                                              ( n )

G               Bm A
Kalbimin mührünü   açan tek kadin var
G        A           G      A
Ne olur sende terk etme gitme

(Ara intro)bm-A-G - Bm-A-G - A-G-f#m - A-G-f#m

Bm                             A
Her sabah uyandiiimda daha iyi anliyorum
G                             A
Gökyüzü neden siyah neden dertli
Bm                              A                   ( B )
Günei bile fayda etmez içimdeki karanliia
G                              A
Benim güneiim sendin bebek yüzlüm

Not:bareden çaliniz

Söyleyen : Seksendört - Bu gitar akoru 2271 kez okundu

Seksendört şarkıları

+ Azap
+ Belki Bir Gün
+ Neyin Var