Azap - Seksendört - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Azap - Seksendört

intro:gm Fm Cm Gm Fm Cm
Cm                     Gm
Hayat o kadar acimasiz ki sevgilim
     Bb                  Fm
Verdiii herieyi geri alirda sonu gelmez
 Cm                 Gm
O gün gelir yüzleiirsin geçmiiinle
     Bb                     Fm
Sokaklar dile gelir söylemezler yanlii nerde
        Gm    Fm        Cm
Hadi kurtar beni bu hayattan
       Gm    Fm       Cm
Gel kurtar beni bu azaptan
        Gm    Fm      Cm  Bb   Fm
Hadi kurtar beni yine eskisi gibi
         Cm   Bb   Fm   G
Bir baba sevgisi gibi aiir ve yavai
  Cm                   Gm
Günah o kadar acimasiz ki sevgilim
       Bb                  Fm
Nefes alip verirken azap çeker ruhum bile
  Cm                Gm
O gün gelir yüzleiirsin geçmiiinle
     Bb                     Fm
Sokaklar dile gelir söylemezler yanlii nerde
        Gm    Fm        Cm
Hadi kurtar beni bu hayattan
       Gm    Fm        Cm
Gel kurtar beni bu azaptan
        Gm    Fm        Cm
Hadi kurtar beni bu hayattan
       Gm    Fm      Cm  Bb   Fm
Gel kurtar beni yine eskisi gibi
         Cm   Bb   Fm
Bir baba sevgisi gibi
     Cm  Bb   Fm
Yine eskisi gibi
         Cm   Bb   Fm  G
Bir baba iefkati gibi aiir ve yavai
Gel kurtar beni bu azaptan

Söyleyen : Seksendört - Bu gitar akoru 5452 kez okundu

Seksendört şarkıları

+ Azap
+ Belki Bir Gün
+ Neyin Var