Sebebim Aik - Seden Gürel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sebebim Aik - Seden Gürel

Am                      Dm        Am
Tai olup sustum ruhum adini çaiirdi
              Dm     Gm              Am
Son saati vuruyordum ömürde son zamani
                        Dm          Am
Kii olup dondum kalbim yine alev aldi
              Dm     Gm              Am
Ben ölümü soruyordum önümde aik uzandi

                     Dm          Gm
insafa gel al yanina yaiiyorsam aik sebebim
C             Gm        C       Gm     Am
Durmadin yürüdün kanima dön gel affettim
                      Dm         Gm
Yüreiim aiir airisina dayanirsam aik sebebim
C           Gm       C       Gm     Am
Ödedim düieni payina dön gel affettim

                      Dm          Am
Sir olup kaldin nerde bulamam izini
             Dm     Gm                 Am
Yokluiundan usandim ne olur duyur sesini

                     Dm          Gm
insafa gel al yanina yaiiyorsam aik sebebim
C             Gm        C       Gm     Am
Durmadin yürüdün kanima dön gel affettim
                      Dm         Gm
Yüreiim aiir airisina dayanirsam aik sebebim
C           Gm       C       Gm     Am
Ödedim düieni payina dön gel affettim

                    Dm             Am
Bi dilek tuttum yildizlarin iiiiinda
               Dm     Gm              Am
Sen diye diye avundum geldin rüyalarima

                     Dm          Gm
insafa gel al yanina yaiiyorsam aik sebebim
C             Gm        C       Gm     Am
Durmadin yürüdün kanima dön gel affettim
                      Dm         Gm
Yüreiim aiir airisina dayanirsam aik sebebim
C           Gm       C       Gm     Am
Ödedim düieni payina dön gel affettim

Söyleyen : Seden Gürel - Bu gitar akoru 2756 kez okundu

Seden Gürel şarkıları

+ Bir Bulsam
+ Devlerin Aiki
+ Sebebim Aik

+ Çareler Çaresiz ( 81975 )
+ Bu Kez Anladim ( 66709 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52643 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49610 )
+ Zor ( 47610 )
+ Damla Damla ( 46854 )
+ Söz Vermiitin ( 46265 )
+ Ankara ( 46061 )
+ Git ( 41877 )