Bir Bulsam - Seden Gürel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bir Bulsam - Seden Gürel

Bm                    F#
Bile bile çiktim yola aciyor içim hala
G#                       F#                  Bm 
Yanlii bende mi acaba bi bulsam bide emin olsam
Bm                    F# 
Bile bile vurdum yola aciyor içim hala
G#                       F#                     Bm
Bunlar gibi dostun varsa boiver baika düiman arama

Bm
On kere yüz kere bin kere denediler
F#
Olmadi tutmadi yetmedi delirdiler
G#                       F#
Bizi bitirmeye and içip sarhoi oldular
G#  F# 
Ama ben...
Bm
Aik gibi ana gibi kale gibi sapa sailam
F#
Zirvede kar gibi göl gibi sessiz sakin
G#                                    F#   G#  Bm 
Çii olup gelmeden kabarip köpürmeden aman aman aman

Bm               G#
Orta yolu bulsam bende ona uysam
                 F#
Birazda kivirip saidan soldan
                    G#
Söz verip tutmasam kendime yontsam 
F#                         Bm
Doiruyu görsem ölümüne sussam
Bm              F#      G#
Bunlar bana bi yakiisa bugünkü aklim olsa 
Bm              F#    G#               F#
Hata annemle babamda boi laf hepsi palavra

NAKARAT

Söyleyen : Seden Gürel - Bu gitar akoru 1746 kez okundu

Seden Gürel şarkıları

+ Bir Bulsam
+ Devlerin Aiki
+ Sebebim Aik

+ Çareler Çaresiz ( 81761 )
+ Bu Kez Anladim ( 66584 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52507 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49432 )
+ Zor ( 47440 )
+ Damla Damla ( 46620 )
+ Söz Vermiitin ( 46120 )
+ Ankara ( 45862 )
+ Git ( 41742 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41085 )