Papatya Gibisin - Secaattin Tanyerli - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Papatya Gibisin - Secaattin Tanyerli

Gm              Cm
Papatya gibisin beyaz ve ince
D7             Gm
Eziliyor ruhum seni görünce
Gm      G7        Cm
Ismin dudaklarimi yakiyor neden
A7-9     D7       Gm        D7
Nedir bu çektigim senin elinden

Gm              Cm
Yalvaririm sana gel üzme beni
D7              Gm
Inan bana çok seviyorum seni
G7              C7
Gel kollarima artik bekliyorum
A7-9     D7         Gm    
Papatyam seni özlüyorum

         Gm              D7
Neden sanki öyle dudak büküyorsun
                           Gm
Yoksa açik söyle hiç mi sevmiyorsun
                       D7
Sana soruyorum neden susuyorsun
                         Gm
Bana bu sevgiyi çok mu görüyorsun

G7        Cm                 Gm
Bilsem söylermiydim gizli hislerimi
                  D7
Keske görmeseydim gülen gözlerini
Gm                       D7
Biliyorum fakat sen de seviyorsun
                           Gm
Anladim çapkinca naz ediyorsun

Söyleyen : Secaattin Tanyerli - Bu gitar akoru 2708 kez okundu

Secaattin Tanyerli şarkıları

+ Papatya Gibisin

+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41017 )