Dinle - iebnem Paker - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dinle - iebnem Paker

Cm    Gm     A#     G#  G   Cm     A#    G#    G
Hic gecmiyor gunler sensiz geceler yine kimsesiz
Cm  Gm       G#         A#
Ah! sevdigim nerdesini kimdesin
F            G
Sana sormaya varmiyor dilim
Cm
Dinle

Cm           A#
Deli askinin sonu var midiri)
G              Cm           )
Diye sormadan severim seni  )
Cm            A#            ) n
Aci dinmedin, gece bitmeden ) A
G              Cm           ) k
Yola dusmeden bulurum seni  ) A
Cm             A#           ) r
Bana yar midiriadi var midir) A
G              Cm           ) t
Diye sormadan bilirim seni  )
Cm              A#          )
Goze girmeden, dile gelmeden)
G               Cm          )
Yuze gulmeden, severim seni )

  (Cm-A#-G-cm)2

Cm   Gm       G#        A#
Ah! sevdigim nerdesini kimdesin
F              G
Sana sormaya, varmiyor dilim
Cm
Dinle

((Nakarat))
Cm         A#
Sorsaydin adi var midir
G          Cm
Gercekten bana yar midir
Cm         A#
Bilseydim sonu var midir
G        G
Sessizce severim seni

Söyleyen : iebnem Paker - Bu gitar akoru 1537 kez okundu

iebnem Paker şarkıları

+ Dinle

+ Bu Kez Anladim ( 66113 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52080 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48909 )
+ Zor ( 46974 )
+ Damla Damla ( 45972 )
+ Söz Vermiitin ( 45611 )
+ Ankara ( 45340 )