Vazgeçtim Dünyadan - iebnem Ferah - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Vazgeçtim Dünyadan - iebnem Ferah

Am              F   
Nerde sözler of nerde yüregim
Am              F
Bende sevdim of  sevmedi bilenim
Am             F   
Ver elini sonsuza
Am                   F  
Al beni dünyadan of  kalmadi sevenim

Dm               C
Yürekler alinmaz pulla parayla 
Dm                 E  
Kim yenmis kaderi duayla
Am
Gelinlik giymeden

Isigi görmeden bebegimden önce 

Vazgeçtim dünyadan

Kaderi yanmeden utandim kendimden 
                       F  G      Am
Daha sevilmeden vazgeçtim   dünyadan

Am                F     
Nerden geldim of   yolculuk nereye
Am              F
Belki söyler of  sorarsam kadere
Am               F
Yok sevenim arzuyla 
Am                       F    
Mezarlar bile küsmüs of   kadinca ölene

Söyleyen : iebnem Ferah - Bu gitar akoru 4089 kez okundu

iebnem Ferah şarkıları

+ Aik
+ Artik Kisa Cümleler Kuruyorum
+ Ay Iiiii
+ Ay Iiiiinda Saklidir
+ Babam Oilum
+ Ben Bir Mülteciyim
+ Ben iarkimi Söylerken
+ Birak Kadinin Olayim
+ Bu Aik Fazla Sana
+ Bugün
+ Çakil Tailari
+ Çocukken Sahip Olduium Kirmizi Rugan Ayakkabilar
+ Daha iyi Olmaz Miydi
+ Deli Kizim Uyan
+ Durma
+ Dünya
+ Firtina
+ Geçmiie Yolculuk
+ Gel Ey Seher
+ Günaydin Sevgilim
+ Gözlerimin Etrafindaki Çizgiler
+ Gözyailarimizin Tadi Ayni
+ Heriey insanlar için
+ Herkes Bilsin istedim
+ Hoiçakal
+ iki Yabanci
+ iyi Kötü (Dans Pisti)
+ iyi Kötü Dans Pisti
+ Kalbim
+ Korkarak Yaiiyorsan
+ Mayin Tarlasi
+ Nefessiz Kaldim
+ Nereye Kadar
+ Oyunlar
+ Oyunun Sonu
+ Perdeler
+ Saatim Çalmadan
+ Sigara
+ Sil Baitan
+ Vazgeçtim Dünyadan
+ Yaimurlar
+ Yeniden Doiup Gelsem
+ Yorgun
+ Üvey