Nereye Kadar - iebnem Ferah - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Nereye Kadar - iebnem Ferah

C                 Em    riff1
Hiç olmaz sandigim..
 C               Em     riff1
Her sey birdenbire oldu
 C              Am
Daha ne oluyor... derken
     C             D           Em
Beni de hayat her yerimden vurdu

D
Günlerdir uykum yok
D
Hayat buysa artik gücüm yok

E5         c5
Daha kaç kez vurulmam
E5         c5
Nereye kadar güçlü olmam
E5          c5
Daha ne kadar yaralanmam
 d5         c5
Gerek hayatta
E5          c5
Daha ne kadar gücüm var
E5        c5
Kaybettigim seyler var
E5          c5
Daha ne kadar borcum var
 d5        c5
Benim hayata

Söyleyen : iebnem Ferah - Bu gitar akoru 1608 kez okundu

iebnem Ferah şarkıları

+ Aik
+ Artik Kisa Cümleler Kuruyorum
+ Ay Iiiii
+ Ay Iiiiinda Saklidir
+ Babam Oilum
+ Ben Bir Mülteciyim
+ Ben iarkimi Söylerken
+ Birak Kadinin Olayim
+ Bu Aik Fazla Sana
+ Bugün
+ Çakil Tailari
+ Çocukken Sahip Olduium Kirmizi Rugan Ayakkabilar
+ Daha iyi Olmaz Miydi
+ Deli Kizim Uyan
+ Durma
+ Dünya
+ Firtina
+ Geçmiie Yolculuk
+ Gel Ey Seher
+ Günaydin Sevgilim
+ Gözlerimin Etrafindaki Çizgiler
+ Gözyailarimizin Tadi Ayni
+ Heriey insanlar için
+ Herkes Bilsin istedim
+ Hoiçakal
+ iki Yabanci
+ iyi Kötü (Dans Pisti)
+ iyi Kötü Dans Pisti
+ Kalbim
+ Korkarak Yaiiyorsan
+ Mayin Tarlasi
+ Nefessiz Kaldim
+ Nereye Kadar
+ Oyunlar
+ Oyunun Sonu
+ Perdeler
+ Saatim Çalmadan
+ Sigara
+ Sil Baitan
+ Vazgeçtim Dünyadan
+ Yaimurlar
+ Yeniden Doiup Gelsem
+ Yorgun
+ Üvey