Günaydin Sevgilim - iebnem Ferah - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Günaydin Sevgilim - iebnem Ferah

Gunaydin sevgilim..
C           F  
Keike hayat hergun boyle
C            F
Seninle dolu,aikinla dolu olsa
C           F
Keske hayat hergun böyle
C               F
Seninle baslasa,surpriz dolu olsa..
C                      F  
Hep boyle comert kibar davransa,
C                    F
Bizi uzmeden basbasa biraksa..
C                   F
Gunaydin sevgilim ne guzel bir gun degil mi
C                 F
Kahvaltidan once biraz daha seviselim mi
C                    F
Gunaydin sevgilim ne guzel bir gun degil mi
C                         F
Herseyi bir yana birakip butun gun film izleyelim mi
C             F
Keske gunes hergun....

Söyleyen : iebnem Ferah - Bu gitar akoru 2747 kez okundu

iebnem Ferah şarkıları

+ Aik
+ Artik Kisa Cümleler Kuruyorum
+ Ay Iiiii
+ Ay Iiiiinda Saklidir
+ Babam Oilum
+ Ben Bir Mülteciyim
+ Ben iarkimi Söylerken
+ Birak Kadinin Olayim
+ Bu Aik Fazla Sana
+ Bugün
+ Çakil Tailari
+ Çocukken Sahip Olduium Kirmizi Rugan Ayakkabilar
+ Daha iyi Olmaz Miydi
+ Deli Kizim Uyan
+ Durma
+ Dünya
+ Firtina
+ Geçmiie Yolculuk
+ Gel Ey Seher
+ Günaydin Sevgilim
+ Gözlerimin Etrafindaki Çizgiler
+ Gözyailarimizin Tadi Ayni
+ Heriey insanlar için
+ Herkes Bilsin istedim
+ Hoiçakal
+ iki Yabanci
+ iyi Kötü (Dans Pisti)
+ iyi Kötü Dans Pisti
+ Kalbim
+ Korkarak Yaiiyorsan
+ Mayin Tarlasi
+ Nefessiz Kaldim
+ Nereye Kadar
+ Oyunlar
+ Oyunun Sonu
+ Perdeler
+ Saatim Çalmadan
+ Sigara
+ Sil Baitan
+ Vazgeçtim Dünyadan
+ Yaimurlar
+ Yeniden Doiup Gelsem
+ Yorgun
+ Üvey

+ Damla Damla ( 46416 )
+ Söz Vermiitin ( 45979 )
+ Ankara ( 45687 )
+ Git ( 41592 )