Deli Kizim Uyan - iebnem Ferah - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Deli Kizim Uyan - iebnem Ferah

Em          D            Em          D           Em
Gece geçmez gündüz olmaz can bu dünyaya dayanmaz neden
Em           D           Em          D            Em   
Haykirdim daglara duymaz bekledim günlerce yok ki gelen

   (                         Am
   (  Karli daglarin ardinda biri yasarmis
   (  Em                     Am
   (  Bulut olur yagmur olur bize bakarmis
   (  F
 A (  Hem yakin hem uzakmis yanaklari al almis
   (  Em         Am   Em          Am
   (  Deli kizim uyan söylenenler yalan
   (  Em         Am   D              Em     D              Em
   (  Deli kizim uyan bir tek sensin duyan, bir tek sensin duyan

Em          D           Em         D            Em
Yerde oldum gökte oldum sormayin halim ah basim duman
Em         D           Em          D            Em
Gönül uslanmayi bilmez düslerim gerçek gerçegim yalan

TEKRAR A

Söyleyen : iebnem Ferah - Bu gitar akoru 3527 kez okundu

iebnem Ferah şarkıları

+ Aik
+ Artik Kisa Cümleler Kuruyorum
+ Ay Iiiii
+ Ay Iiiiinda Saklidir
+ Babam Oilum
+ Ben Bir Mülteciyim
+ Ben iarkimi Söylerken
+ Birak Kadinin Olayim
+ Bu Aik Fazla Sana
+ Bugün
+ Çakil Tailari
+ Çocukken Sahip Olduium Kirmizi Rugan Ayakkabilar
+ Daha iyi Olmaz Miydi
+ Deli Kizim Uyan
+ Durma
+ Dünya
+ Firtina
+ Geçmiie Yolculuk
+ Gel Ey Seher
+ Günaydin Sevgilim
+ Gözlerimin Etrafindaki Çizgiler
+ Gözyailarimizin Tadi Ayni
+ Heriey insanlar için
+ Herkes Bilsin istedim
+ Hoiçakal
+ iki Yabanci
+ iyi Kötü (Dans Pisti)
+ iyi Kötü Dans Pisti
+ Kalbim
+ Korkarak Yaiiyorsan
+ Mayin Tarlasi
+ Nefessiz Kaldim
+ Nereye Kadar
+ Oyunlar
+ Oyunun Sonu
+ Perdeler
+ Saatim Çalmadan
+ Sigara
+ Sil Baitan
+ Vazgeçtim Dünyadan
+ Yaimurlar
+ Yeniden Doiup Gelsem
+ Yorgun
+ Üvey