Yemenimde Hare Var - Sanat Müziii - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yemenimde Hare Var - Sanat Müziii

C              Am
Yemenimde hare var
Am        Dm    C
Yüreiimde yare var
Dm          C   Am
Yüreiimde yare var

C               Am
Ne ben öldün kurtuldun
Am          Dm     C
Ne bu derde çare var
Dm          C      Am
Ne bu derde çare var

Am              Dm    C
Of amman amman hoi dilli
Am                Dm   C
Baiindaki yazmasi incili
Am             Dm     C
Çürüttüm otuz iki mendili
Am                 Dm   C
Bulamadim o yarin dengini

C             Am
Yemenim turalidir
Am       Dm     C
Sevdiiim buralidir
Dm         C    Am
Sevdiiim buralidir

C               Am
Geçme kapim önünden
Am      Dm    C
Yüreiim yaralidir
Dm       C     Am
Yüreiim yaralidir

Tekrar A
Müzik
Tekrar A

Söyleyen : Sanat Müziii - Bu gitar akoru 3229 kez okundu

Sanat Müziii şarkıları

+ Darildin mi Cicim Bana
+ Duydum ki Unutmuisun
+ Ellerim Böyle Boi, Boi mu Kalacaktii
+ Hey Onbeili
+ ille De Vazgeç
+ Telgrafin Telleri
+ Veda
+ Yemenimde Hare Var

+ Çareler Çaresiz ( 81833 )
+ Damla Damla ( 46701 )
+ Söz Vermiitin ( 46175 )
+ Ankara ( 45925 )
+ Git ( 41799 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41163 )