Ellerim Böyle Boi, Boi mu Kalacaktii - Sanat Müziii - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ellerim Böyle Boi, Boi mu Kalacaktii - Sanat Müziii

Am                                G
Ellerim böyle boi, boi mu kalacakti
Em                     Am           Em
Gözümde hep böyle yai, yai mi olacakti
Em                    Dm              Am
Aramizda sira dailar, dailar mi olacakti

Am                  Em           Dm
Üzülme sen mekeiim, gün olur kavuiuruz
C           Em    Dm              Am
Ecel ayirsa bile, mahierde buluiuruz

Am                            G
Bizde mi böyle, böyle olacaktik
Em                 Am             Em
Bu en güzel çaida, yas mi tutacaktik
Em                    Dm              Am
Aramizda sira dailar, dailar mi olacakti

Am                  Em           Dm
Üzülme sen mekeiim, gün olur kavuiuruz
C           Em    Dm              Am
Ecel ayirsa bile, mahierde buluiuruz

Söyleyen : Sanat Müziii - Bu gitar akoru 2372 kez okundu

Sanat Müziii şarkıları

+ Darildin mi Cicim Bana
+ Duydum ki Unutmuisun
+ Ellerim Böyle Boi, Boi mu Kalacaktii
+ Hey Onbeili
+ ille De Vazgeç
+ Telgrafin Telleri
+ Veda
+ Yemenimde Hare Var

+ Çareler Çaresiz ( 81827 )
+ Bu Kez Anladim ( 66630 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52547 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49501 )
+ Zor ( 47501 )
+ Damla Damla ( 46695 )
+ Söz Vermiitin ( 46172 )
+ Ankara ( 45920 )
+ Git ( 41796 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41161 )