Kalbimi Kim Çaliyor - Salim Dündar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kalbimi Kim Çaliyor - Salim Dündar

(Kapo 3)

Am                     Dm
Kalbimi kim çaliyor sensen yokum evde ben
     A m       E     Am
Çünkü mazide kaldi artik seni o seven
Am                     Dm
Kalbimi kim çaliyor sensen yokum evde ben
Am        E         Am
Çünkü aliitim artik yaiamaya yeniden
    Am      Dm          Am
Bir zamanlar sen vardin kalbimin tek sahibi
           E           Am
Sonra terk edip gittin sen hata bendeymii gibi
Am                     Dm
Kalbimi kim çaliyor çalma açmam kapimi
      Am       E          Am
Çünkü simsiyah yaptin sen gidince yaiantimi
Am                     Dm
iimdi ne oldu neden ne istiyorsun benden
      Am         E     Am
Zehir ettin dünyayi çalma açmam kapiyi
Am       Dm             Am
Bu dönüi neye ne var kalbim sensiz bahtiyar
           E       Am
Boiuna hiç uiraima kalbimin sahibi var
     Am        Dm         Am
Sana son bir sözüm var dünyam sensiz bahtiyar
    E              Am
Yer yok açmam kalbimi yeni bir sahibi var

Söyleyen : Salim Dündar - Bu gitar akoru 2363 kez okundu

Salim Dündar şarkıları

+ Kalbimi Kim Çaliyor

+ Çareler Çaresiz ( 81964 )
+ Bu Kez Anladim ( 66700 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52633 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49602 )
+ Ankara ( 46051 )