Muhabbet Baii - Saadettin Kaynak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Muhabbet Baii - Saadettin Kaynak

Dm           Gm        A                    
Muhabbet baiina girdim bu gece
Dm           Gm        A
Açilmii gülleri derdim bu gece
Gm              A          Dm
Vuslatin çaiina erdim bu gece
A              Gm  Bb       A
Muhabbet doyulmaz bir pinar imii
A
Ararim sorarim
A
Ararim seni her yerde 
     Dm    Gm
Sorarim issiz gecelerde
Bb    Gm     A
Sevgilim nerde
Dm                    Gm    A
Açildi bahtimin gonca gülleri
Dm         Gm           A
Gönül dalinda ötsün bülbülleri
Gm             A          Dm
Aikina sarayim hep gönülleri
A        Gm       Bb         A
Muhabbet goyulmaz bir pinar imii

Söyleyen : Saadettin Kaynak - Bu gitar akoru 2456 kez okundu

Saadettin Kaynak şarkıları

+ Ararim Sorarim
+ Muhabbet Baii

+ Çareler Çaresiz ( 81815 )
+ Bu Kez Anladim ( 66624 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52542 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49490 )
+ Zor ( 47493 )
+ Damla Damla ( 46679 )
+ Söz Vermiitin ( 46161 )
+ Ankara ( 45910 )
+ Git ( 41788 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41144 )