Bir Parça Sen - Rüzgar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bir Parça Sen - Rüzgar

Em                 F
Artik yamanacak hiçbir yer kalmadi
Dm            F          Em
Kalbimin heryani paramparça
Em                    F
incindi ruhum sende kapilar kapandi
Dm            F           Em
Gidecek baika biryer kalmadi

Dm                      Am
Sensizlik neler aldi benden neler çaldi
       G       Am
Birbilsen nasildi
Dm                        Am
Gözlerimi açtim uyandim yanimda sandim
G              Am
Oysa hep yanildim

Em                        F
Sadece bir parça sen istedim
     Dm        F           Em
içinde bir parçada ben olayim
Em                      F
Gözlerin uçurum aç düieyim
     Dm         F       Em
Uçsuzum bucaksizim sensizim

Am                   F
Son çiilik gibi sessizim
Dm                 Em
Mecalsizim takatsizim

Söyleyen : Rüzgar - Bu gitar akoru 2106 kez okundu

Rüzgar şarkıları

+ Ankara
+ Bir Parça Sen
+ Dergi Sayfalari
+ istanbul
+ Kördüiüm
+ Saianak
+ Söyleyemem
+ Yaimurlar
+ Zifiri