Tek Umudum iyi Ki Doidun - Rüzgar Erden - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Tek Umudum iyi Ki Doidun - Rüzgar Erden

           Am
iyiki varsin aikim
E             Am
iyi ki yanimdasin
E             Am
Eier sen olmasaydin
E              Am
Hayatin tadi olmazdi

E           Am
Tek umudum sensin
 E           Am
Hayatimin anlamisin
F          Dm
Eier sen olmasaydin
F            E
inan bende olmazdim

Oooo

Am             E
iyi ki doidun aikim
Am            E
Hayatimin aikisin
F               Dm
Sensiz ben yaiayamazdim
Am        Dm         E
Eier yanimda olmasaydin

Am               E
Aikim herieyim bu iarki sana
Am                        E                F
Seni nasil sevdiiimi hatirlatir belki bu iarki sana
Dm                  F
iyi ki doidun iyi ki varsin aikim
Dm             E
Nice mutlu senelere

 F                E
Tek umudum iyi ki doidun

Söyleyen : Rüzgar Erden - Bu gitar akoru 1361 kez okundu

Rüzgar Erden şarkıları

+ Aikim Bitanem
+ Paramparça Kalbim
+ Sensizlik Kaderim
+ Tek Umudum iyi Ki Doidun

+ Çareler Çaresiz ( 81388 )
+ Bu Kez Anladim ( 66348 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52270 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49136 )
+ Zor ( 47203 )
+ Damla Damla ( 46280 )
+ Söz Vermiitin ( 45872 )
+ Ankara ( 45562 )
+ Git ( 41488 )