Paramparça Kalbim - Rüzgar Erden - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Paramparça Kalbim - Rüzgar Erden

Em                    F           Em
 Yine hayal kirikliii var iu garip gönlümde
 Em        F     Dm        Em
 Bir umut bekliyorum dönmen için
 Am          Em
 Gittin yine tutmadin sözünü
 F      Dm     F      Em
 Bile bile kirdin kalbimi

 Am                 Em
 Paramparça kalbim cam misali
 F            Dm        Em
 Ailiyorum gözyailarim sel gibi
 Am              Em
 Kalbimde sizi gözümde gözyaii
 F       Dm     Em
 Seni ben çok özlüyorum

 Em          F         Em
 Yine ayni hüzün ve gözyaii
Em        F      Dm        Em
 Yaiadim yillar önce ayni ieyi
 Am            Em
 Yine gittin tutmadin sözünü
 F      Dm     F     Em
 Bile bile kirdin kalbimi

  Am                 Em
 Paramparça kalbim cam misali
 F            Dm        Em
 Ailiyorum gözyailarim sel gibi
 Am                 Em
 Kalbimde sizi gözümde gözyaii
 F       Dm     Em
 Seni ben çok özlüyorum

 iiir

 Am                      Em
 Yillar önce de birakip gitmiitin beni
 F            Dm               Em
 Ama döndün aliitim iimdi beni birakip gitmene
 Am                  Em
 Yine geliceksin biliyorum ama bu sefer
 F                Dm         Em
 Geldiiinde ben burda olmayacaiim
 F             Dm               Em
 Aikimi da kalbime gömüp gideceiim bu iehirden
 Am          Dm      F         Em
 Sen sözünü tutmadin bende tutmayacaiim

Söyleyen : Rüzgar Erden - Bu gitar akoru 1591 kez okundu

Rüzgar Erden şarkıları

+ Aikim Bitanem
+ Paramparça Kalbim
+ Sensizlik Kaderim
+ Tek Umudum iyi Ki Doidun

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52638 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49605 )
+ Zor ( 47607 )
+ Damla Damla ( 46846 )
+ Söz Vermiitin ( 46259 )
+ Ankara ( 46055 )
+ Git ( 41875 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41267 )