Aikim Bitanem - Rüzgar Erden - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aikim Bitanem - Rüzgar Erden

M                F
Gittin yine bensiz bu iehirden
Em                F
Biraktin beni böyle çaresiz
Am                Em
Kalbim bin parça hasretin bai ucumda
F        Dm       Em
Nerdesin aikim nerde

Am                Em
Aikim bi tanem nerdesin nerde
F          Dm             Em
Ben sensiz bu yerde ailiyorum kendime
Am                  Em
Aikim bitanem nerdesin nerde
F            Dm          Em
Sensizliie mahkum ailiyorum kaderime

Em                F
Bu iehir sensiz bana yasak
Em              F
Gözlerim her an yolunda
Am               Em
Kalbim bin parça hasretin zulüm bana
F        Dm      Em
Nerdesin aikim nerde

Am                       Em
iimdi bir köiede oturmui resmine bakiyorum
F         Dm        Em
Seni ve sevgini hayal ediyorum
Am                       Em
O elveda diyiiin varya hani hala aklimda
F               Dm
Hiç unutamam heralde
Em                 Am               Em
Sensizlik öyle zorki çat kapi gelsen ne güzel olurdu
F          Dm       Em
Nerdesin aikim nerde nerde

Söyleyen : Rüzgar Erden - Bu gitar akoru 1796 kez okundu

Rüzgar Erden şarkıları

+ Aikim Bitanem
+ Paramparça Kalbim
+ Sensizlik Kaderim
+ Tek Umudum iyi Ki Doidun

+ Caddelerde Rüzgar ( 49370 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41009 )