Kötü ians - Rober Hatemo - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kötü ians - Rober Hatemo

E                   Am
Duygusuz deme bana çaldilar                                 
F               E
Çaldilar sana kalmadim                                      
E                    Am
Akilsiz deiilim ben aldilar                                 
F               E
Aldilar kalani saldim                                       
Am                 E
Bak canim sana bi kiyak                                     
Am                 E
Ne sai ol nede sol ayak                                     
F          Dm      Am
Doktorumda öyle dedi                                        
F         Dm        E
Beni kendi halime birak                                     
Am              Dm    
Kötü ians canim kötü zaman                                  
E             F       E
Doldur doldur iç aman aman                                  
Am             Dm      
Her yerde canim her zaman                                   
F      Am  F          E
Gül eylen vur dibine aman

Söyleyen : Rober Hatemo - Bu gitar akoru 1371 kez okundu

Rober Hatemo şarkıları

+ Çiçeiim
+ Kötü ians
+ Senden Çok Var