Çiçeiim - Rober Hatemo - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çiçeiim - Rober Hatemo

Am        Bb         C          Bb           Am
Uzun oldu sen gideli anladim ki daha gitmemiisin
Am               Bb       C         Bb          Am
Gözlerimde bitmesin diye yüreiim de daha bitmemiisin
F                         Bb
Sen giderken sesiz kaldim son sözümü söylemedim
C
Haykirica hep içimden
Dm        C         Bb                  Am
Defalarca defalarca defalarca bak ne dedim

Dm                    Bb
Gitmeden iunu kalbine yaz çiçeiim çiçeiim
C                  Am
Kimseyi sevemem artik
Dm                    Bb
istemem ne bahar nede yaz çiçeiim çiçeiim
C                 Am
Kalmadi sebebim artik

Söyleyen : Rober Hatemo - Bu gitar akoru 2001 kez okundu

Rober Hatemo şarkıları

+ Çiçeiim
+ Kötü ians
+ Senden Çok Var

+ Çareler Çaresiz ( 81529 )
+ Bu Kez Anladim ( 66440 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52370 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49254 )
+ Zor ( 47298 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40885 )