Mutlu Olmak için - Redd - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Mutlu Olmak için - Redd

Em               C
Kapiyi aralayip onu gördüm
B               Em
Bir baikasiyla yataiimda
Em               C
Son sözleri hala kulaiimda
B7               Em
Bu ilkkez deiildi dedi bana

Em              F#         Am               Em
Dokunup hissettiiim kadini bana aitmii sanarken
Em              F#           C                B
Artik bildiiim tek biiey vardi aciydi dünyanin diier adi

Am                                Em
Mutlu olmak için sevmek için görme iiitme
Am                           C     D
Mutlu olmak için sevmek için bilme çok düiünme

(Farkli sözlerle aynen dewam ediyo)

Söyleyen : Redd - Bu gitar akoru 3393 kez okundu

Redd şarkıları

+ Boiver
+ Dünya
+ Falan Fialn
+ Falan Filan
+ Hala Aik Var Mi
+ Hala Ask Var Mi
+ Mutlu Olmak için
+ Öperler

+ Çareler Çaresiz ( 81815 )
+ Bu Kez Anladim ( 66624 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52542 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49490 )
+ Zor ( 47493 )
+ Damla Damla ( 46679 )
+ Söz Vermiitin ( 46161 )
+ Ankara ( 45910 )
+ Git ( 41788 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41144 )