Hala Aik Var Mi - Redd - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hala Aik Var Mi - Redd

Em          B7
Çöpü kalmii elma masal
Em          B7
Bu toklukta adem n'apar
C          B7           Em
Esir olmui televizyon bakar

Em          B7
Külü kalmii atei masal
Em          B7
Akil vermii neye yarar
C          B7       Em
Hapi yutup rüyaya dalar

C         Am7       B7            Em
Bir melek bir iehir bir dünya var mi
C         Am7       B7            Em
Bir insan bir güzel hala aik var mi

Em          B7
Bu boilukta insan n'apar
Em           B7
Cani sikilir aya dalar
C           B7         Em
Kendi bakar maymunu yollar

Em         B7
Gözü döner adam asar
Em            B7
Sonra mars'ta hayat arar
C          B7       Em
Canli yayinda ieytanlar

C         Am7       B7            Em
Bir melek bir iehir bir dünya var mi
C         Am7       B7            Em
Bir insan bir güzel hala aik var mi

C        Am7 B7     Em C          Am7 B7  Em
Bir melek .  bir tanri bir ieytan     var mi
C          Am7         B7
Bir çirkin bir güzel,  hala

C         Am7       B7            Em
Bir melek bir iehir bir dünya var mi
C         Am7       B7            Em
Bir insan bir güzel hala aik var mi

Söyleyen : Redd - Bu gitar akoru 2199 kez okundu

Redd şarkıları

+ Boiver
+ Dünya
+ Falan Fialn
+ Falan Filan
+ Hala Aik Var Mi
+ Hala Ask Var Mi
+ Mutlu Olmak için
+ Öperler