Falan Filan - Redd - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Falan Filan - Redd

intro:a-E-G#-c#m(ve solo)
      A-E- G#
C#m                 G#
Yormadan yorulmadan, kimseye dokunmadan
F#m                 E         A       G#
Duymadan konuimadan, kendi dünyamda yaiarim ben
Dilim acitir konuiursam, ieklim uymaz boiluiuna
Elim gitmez sevmezsem, kelepçe takma boiu boiuna
F#m        G#         C#m
Manzaraya daldim ses çikarma
Gerçek can sikar beni uyandirma

        A-  E-   G#-  C#m
Ben böyle güzelim falan filan
Ben burda güzelim falan filan

intro

Kirmadan kirilmadan, kimseye aldirmadan
Duymadan konuimadan, kendi dünyamda yaiarim ben
Dilim acitir konuiursam, fikrim uymaz yanliiina
Üzer seni söylersem hiç takilma boiu boiuna

Manzaraya daldim ses çikarma
Gerçek can sikar beni uyandirma

Ben böyle güzelim falan filan   )
Ben burda güzelim falan filan   ) x2

Uyandirma

C#m-bm-am-G#
Uyan uyan uyan uyandirma  ) x 2

Söyleyen : Redd - Bu gitar akoru 2636 kez okundu

Redd şarkıları

+ Boiver
+ Dünya
+ Falan Fialn
+ Falan Filan
+ Hala Aik Var Mi
+ Hala Ask Var Mi
+ Mutlu Olmak için
+ Öperler