Rutin Hayat - Rashit - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Rutin Hayat - Rashit

 e|-------------------------------3----------|
 B|---5---------5---------5-------5----------|
 G|---5----4----5----4----5----4--5----------|
 D|---5----5----5----5----5----5--5--------4-|
 A|-3-3----5--3-3----5--3-3----5--3--5--7--2-|
 E|------3-3-------3-3-------3-3-----3--5----|

C
Hergün birbirinin ayni tekrar eder
G                   C           
Yaiam böyle geçer , ömür birgün biter
C
Hergün ayni ieyler can sikici iiler 
G                   C
Uydurma bu düiler , birbirini izler..

F               E
Beni kandir ama kendini kandirma 
D               C
Beni kandir ama kendini kandirma
F               E
Beni kandir ama kendini kandirma
G         D     C
Beni kandir ama kendinii..

 C
Esasinda güzel olan yok biriey
G                 C        
Monotondur tekrar rutindir heriey
C   
Ama sen mutlusun ama huzurlusun
G                 C
Birak bunlari sen yalanci bir puitsun

 F               E
Beni kandir ama kendini kandirma 
D               C
Beni kandir ama kendini kandirma
F               E
Beni kandir ama kendini kandirma
G         D     C
Beni kandir ama kendinii..

Söyleyen : Rashit - Bu gitar akoru 1534 kez okundu

Rashit şarkıları

+ Hava Soiuk
+ Niye Böölei
+ Rutin Hayat
+ Teker Teker

+ Çareler Çaresiz ( 81694 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41017 )