Niye Böölei - Rashit - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Niye Böölei - Rashit

G5 
Çok meraktayim , neden insanlar 
C5               G5
Küçük hayaller , peiinde koiarlar
          D5            C5            G5      D5
Niye böylei , niye böylei , niye böylei

G5                 
Çok para kazanmak , küçük hayal deiil mi i
C5                    G5
Sabah akiam çaliiip , haftasonu yemeli mi i
          D5            C5             G5     D5       
Niye böylei , niye böylei , niye böyle i

G5 
Çok meraktayim , neden insanlar
C5                   G5
Yaiayip nefes alip , ölmek için çaliiirlar 
          D5            C5            G5      D5       
Niye böylei , niye böylei , niye böylei

~solo~
   G5
Cumartesi punklari , boyamii saçlari
C5               G5
Almii harçliii , alii-verii zamani 
       D5          C5          G5       D5
Kepazeler , kepazeler , kepazeler .. 
  G5
Sizin de yok farkiniz , hepiniz aynisiniz 
C5                     G5
Üretmek zor geliyor  , tüketmekten yanasiniz
       D5          C5         G5       D5      G5
Kepazeler , kepazeler  kepazeleer .. 

Söyleyen : Rashit - Bu gitar akoru 1400 kez okundu

Rashit şarkıları

+ Hava Soiuk
+ Niye Böölei
+ Rutin Hayat
+ Teker Teker