Yüreiimle Seviyorum - Rafet El Roman - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yüreiimle Seviyorum - Rafet El Roman

Intro
Bbj7  asusb9  bbj7   Am7   bbj7  C      Dm
////  ////    ////  ////   ////  ////   //// ////

Bbj7           Am7
Yalan sevgilim inanma ellere
Am              Gm
Kapilip duslere bana sitem etme
Bbj7               Gm
Hic mi hissetmedin bendeki yuregi
C               bbj7
Ben sadece seni hep seni sevdim
Bbj7          Am7
inan sevgilim bir an bilirim
Am           Gm
Hasret acisi hep icimde sakli
Bbj7              Gm
Yasadigim her sey yuzumde yazili
C               bbj7
Ben sadece seni, hep seni sevdim

Bbj7
Seviyorum deli gibi, olumune
C
Yasiyorum acisini, bile bile
Bbj7
Sevabini, gunahini cekiyorum
C         bbj7
Yuregimle seviyorum

Yalan sevgilim, inanma ellere     (
Hayat savurdu beni yerden yere   (
Kurdugum hayaller                (
Yikildi birer birer              ( yukardaki gibi
Be sadece canim                  (
Bir sana yandim                  (
Seviyorum deli gibi, olumune      (

Bbj7
Aman aman allah'im
Gm
Kac yil oldu
C
Bu ask icimde yandi kul oldu
Am7
Ya beni kavustur, ya beni oldur

Bu yurek artik aciyla doldu     (
Gonul yareler icinde            (
Oldu avare                      (
Yandi pare pare                 (
Yollarda mecnun misali, billahi  (
Yaniyorum                       (

Söyleyen : Rafet El Roman - Bu gitar akoru 2549 kez okundu

+ Çareler Çaresiz ( 81976 )
+ Söz Vermiitin ( 46266 )