Sürgün - Rafet El Roman - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sürgün - Rafet El Roman

Am                         C                     Dm
Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aiik sana deli
                      Am
Seninle açtim bu gözleri seninle kaparim ancak
                       C                     Dm
Yar kendimi bildim bileli bir sana aiik sana deli
                      Am
Seninle açtim bu gözleri seninle kaparim ancak

Am
Dur durak bilmez bu gönül
E
Koiar peiinden bir ömür
Dm
Son demindeyken hayatin
Am
Neden bu sürgün

Am
Bilirim seni sevdim zamansiz
E
Sen sabirsiz ben bir arsiz
Dm                   Am
Hiç utanmadik inan seninle seviiirken
Dm
Gel yalan yok ki içinde

E
Sen tanimadin mi onca sene
Dm                E
Düilerimden kalktilar

Sana uyandim sadece

Am                         C                     Dm
Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aiik sana deli
                      Am
Seninle açtim bu gözleri seninle kaparim ancak

Söyleyen : Rafet El Roman - Bu gitar akoru 2011 kez okundu

+ Çareler Çaresiz ( 81815 )
+ Bu Kez Anladim ( 66624 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52542 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49490 )
+ Zor ( 47493 )
+ Damla Damla ( 46679 )
+ Söz Vermiitin ( 46161 )
+ Ankara ( 45910 )
+ Git ( 41788 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41144 )