Seni Seviyorum - Rafet El Roman - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Seni Seviyorum - Rafet El Roman

Am
Sen bilemezsin ne çektiiimi
              Dm
Yokluiun bana sevgilim
Dm
Bitmez geceler uzar saatler
                   Am
O üzüntüler döküntüler
Am                                            Dm
Sen gençliiimin büyük parçasi sen gençliiimin andi
Dm
Biz neler neler yaiadik beraber 
                 Am
Kalin bir roman kitap gibi
Am
Bak ne diyorum gizlemiyorum                   )
   Dm                                         )
Sensiz yaiamak zor geliyor bana               )
Am                Dm                          )
Her an içimdesin her an kalbimdesin           )   A
                     Am                       )
Seni seviyorum seviyorum                      )
Am            Dm         G             E      )
ve ooo an gelirde iite o an ben yaiayamam     )

Am                                      Dm
Hangi yönünü çok seviyorum biliyormusun sevgilim
Dm                                          Am
Biraz içince baiin dönünce anlatinca bana o her ieyi
Am
Sen gittiiin an çaresiz kalir
                Dm
Aklim kariiir rahat edemem
Dm                 
Moralim bozulur canim sikilir
                Am
Sen bilemezsin daha neler

-A- Tekrar edilecek

Söyleyen : Rafet El Roman - Bu gitar akoru 3231 kez okundu

+ Çareler Çaresiz ( 81818 )
+ Bu Kez Anladim ( 66625 )
+ Damla Damla ( 46683 )
+ Söz Vermiitin ( 46163 )
+ Ankara ( 45914 )
+ Git ( 41790 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41148 )