Sende Heriey Yalandi - Rafet El Roman - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sende Heriey Yalandi - Rafet El Roman

Am
Gözlerimden tane tane
Em
Akan yailardan ziyade
F                       Em
Her yerimde ayri sanci, içimde yer yer kanar sakli
Am                      Em
Gel de gör bak, iu ömrümden neler çaldin, neler kaldi
Dm                          Em
Sende sevda, sevgi, heriey yalandi

C
Mutlu bir aik görmedim ben
Am
Çok mu iey istedim senden
F                       C
Ömrü eylem, ziyan ettin zalim
C
Bildiiim yollar kapandi
Am
Baktiiim her yer karardi
F                           C
Yersiz, ansiz çektin gittin hain

Am
Can gücendi, can usandi
Em
Gönül yerden göie hakli
Dm                         Em
Sende sevgi, aik ve heriey yalandi

Am
Neden baika kimse geçmez
Em
iu aklimdan uyandiiimda
F                            Em
Varliiin da, yokluiun da ayni dünya, ayni dert
Am
Öyle mutlu, öyle sarhoi
Em
ilk bakii, ilk öptüiümde
Dm                       Em
Kim sanardi sende sevda, sevgi, heriey yalanmii

C
Mutlu bir aik görmedim ben
Am
Çok mu iey istedim senden
F                       C
Ömrü eylem, ziyan ettin zalim
C
Baktiiim her yer karardi
Am
Bildiiim yollar kapandi
F                           C
Yersiz, ansiz çektin gittin hain

Am
Can gücendi, can usandi
Em
Gönül yerden göie hakli
Dm                         Em            C
Sende sevgi, aik ve heriey yalandi, yalandii 

Söyleyen : Rafet El Roman - Bu gitar akoru 2935 kez okundu

+ Zor ( 47294 )
+ Damla Damla ( 46413 )
+ Söz Vermiitin ( 45977 )
+ Ankara ( 45684 )
+ Git ( 41588 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40881 )