inan Artik Seni Hiç Sevmiyorum - Rafet El Roman - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

inan Artik Seni Hiç Sevmiyorum - Rafet El Roman

Em
Bir bilsen sevgilim
C
Ne kadar iu kalbim
Am
Sizliyor aniden
B7
Seni bir yerde görsem
Em
Yinede boynumu
C
Sana karii eimem
Am
Gurumla devam
B7
Yolumdan giderim
Em
Hiç sanma sakin 
C
Sensiz yaiayamam
Am
Hiç sanma sakin
B7
Sensiz yapamam 
Em
Unutmaki sen
C
Son insan deiilsin
Am
Bir baikasiyla 
B7           Em 
Yeniden bailarim
Em                  Am 
inan artik seni hiç sevmiyorum
D                   G
inan artik seni hiç istemiyorum
C                       Am
O eskidendi artik hepsi bitti
B7                        Em
Sensizde çok iyi ii yaiiyorum
Em
Bir zamanlar
C
Bana yazdiiin 
Am
Bütün mektuplari
B7
Bütün iiirleri
Em
Çektirdiiimiz 
C
Bütün resimleri
Am
Hepsini yirtttim
B7
Üstelikte yaktim
Em
Seni andiran 
C
Seni anlatan
Am
Sana ait olan 
B7
Hiç bir iey birakmadim
Em
Caddeler benim 
C
Geceler benim 
Am
Arayan soran yok 
B7          Em
Rahat yaiiyorum
Em                  Am 
inan artik seni hiç sevmiyorum
D                   G
inan artik seni hiç istemiyorum
C                       Am
O eskidendi artik hepsi bitti
B7                         Em
Sensizde çok iyi ii yaiiyorum

Söyleyen : Rafet El Roman - Bu gitar akoru 2155 kez okundu