Beni Affeder Misin - Rafet El Roman - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beni Affeder Misin - Rafet El Roman

           Fm     G         Cm   
Ben sensiz neylerim bu aiki neyleyim
         Fm     G             Cm
Kalbim ailar yanar hem mahcup hem kanar

            Fm G            Cm           )
Gönül bu elbet yandiii yere kadar        ) 
                Fm  G           Cm       ) 
Herieyin bedeli var ihanetin en aiir     )
       Fm       G              Cm        ) A           
Sevgi ise elbet gittiii yere kadar       )               
                  Fm G                Cm )
Herieyin bir sonu var sevgilim beni affet) 

                   Fm     G                  Cm
Söyle yar beni unuttun mu kopardin mi yüreiinden
               Fm G                 Cm
Sildin mi anilari gömdün mü birer birer

TEKRAR   A

Söyleyen : Rafet El Roman - Bu gitar akoru 2698 kez okundu

+ Zor ( 47424 )
+ Damla Damla ( 46601 )
+ Söz Vermiitin ( 46105 )
+ Ankara ( 45845 )
+ Git ( 41730 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41071 )