Dursana Dünya - Pinhani - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dursana Dünya - Pinhani

____Pinhani - dursana dünya____

intro: Bm Em

Bm      Em   Bm     Em
Vaktimi ver, uykumu al
Bm      Em   Bm       Em
Gecelerin cok mu sucu var
Bm      Em   Bm     Em
Ask dedigin cok utanir
Bm      Em   Bm     Em
Gece bitince saklanir

    D        Bm      D       Bm
Dünyaaa dursana dünyaaa dursana

Bm      Em   Bm     Em
Benzemez hic günle gece
Bm      Em   Bm     Em
Gün katlanir mi herseye
Bm      Em   Bm     Em
Ben geceye hic doyamam
Bm      Em   Bm     Em
Bari bu gece bir kiyak yap

    D        Bm    D       Bm
Dünyaaa dursana dünya dursana
    D                Bm      D       Bm
Dünyaaa bu gece dursana, dünyaaa dursana

Bm      Em   Bm     Em
Zaten ömür cok kisadir
Bm      Em   Bm     Em
Aska meske az zaman kalir
Bm      Em   Bm     Em
Kimse seni kovalamaz
Bm      Em   Bm     Em
Neden hizli dönersin

    D        Bm      D       Bm
Dünyaaa dursana dünyaaa dursana
     D              Bm      D       Bm
Dünyaaa bu gece dursana dünyaaa dursana

By gnctncll

Söyleyen : Pinhani - Bu gitar akoru 3322 kez okundu

Pinhani şarkıları

+ Ailama
+ Belki Sevilmekten Hiç Usanmam
+ Ben Nasil Büyük Adam Olacaiim
+ Ben Nasil Büyük Adam Olucam
+ Beni Al
+ Benki Sevmekten Hiç Usanmam
+ Bir Anda
+ Don Bak Dunyaya
+ Dursana Dünya
+ Düiün
+ Dön Bak Dünyaya
+ Gözler Anlatir
+ Haftanin Sonu
+ Hele Bi Gel
+ istanbul\'da
+ Ne Güzel Güldün
+ Sinif
+ Sinif Dizi Müziii Tab+akor
+ Sirasi Degil
+ Sirasi Deiil
+ Tebessüm
+ Unutuldular
+ Yalandan Da Olsa
+ Yalandan Da Olsaorjinal
+ Yalnizlik
+ Yildizlar
+ Zaman Beklemez