Ben Nasil Büyük Adam Olacaiim - Pinhani - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ben Nasil Büyük Adam Olacaiim - Pinhani

Pinhani_ben nasil büyük adam olacaiim

 Fm#            E             Bm                Fm#
Görmezdim önümü görmezdim, okudum yillarca hep okudum
 Fm#            E             Bm                Fm#
Okumaktan boynumu büktüm yoruldum

Bilmezdim Adimi bilmezdim aradim her iehirde aradim

Koitum dere tepe aitim dolaitim

Kimin uiruna, ne uiruna

Herkes köiesini kapmii iyi ama ben nasi büyük adam olucam
Bir tek seni bana çok gördü dünya
iyiler bu savaii kaybetmii peki ben nasi büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba

Sevmezdim okulu sevmezdim, okudum yillarca hep okudum
Okumaktan boynumu büktüm yoruldum
Bilmezdim oyunu bilmezdim denedim her iekilde denedim
Denemekle olmadi zaten yenildim

Kimin uiruna, ne uiruna

Herkes köiesini kapmii iyi ama ben nasi büyük adam olucam

Söyleyen : Pinhani - Bu gitar akoru 10073 kez okundu

Pinhani şarkıları

+ Ailama
+ Belki Sevilmekten Hiç Usanmam
+ Ben Nasil Büyük Adam Olacaiim
+ Ben Nasil Büyük Adam Olucam
+ Beni Al
+ Benki Sevmekten Hiç Usanmam
+ Bir Anda
+ Don Bak Dunyaya
+ Dursana Dünya
+ Düiün
+ Dön Bak Dünyaya
+ Gözler Anlatir
+ Haftanin Sonu
+ Hele Bi Gel
+ istanbul\'da
+ Ne Güzel Güldün
+ Sinif
+ Sinif Dizi Müziii Tab+akor
+ Sirasi Degil
+ Sirasi Deiil
+ Tebessüm
+ Unutuldular
+ Yalandan Da Olsa
+ Yalandan Da Olsaorjinal
+ Yalnizlik
+ Yildizlar
+ Zaman Beklemez

+ Çareler Çaresiz ( 81821 )