Ailama - Pinhani - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ailama - Pinhani

intro : Am C Am G - E G E xxx(telleri kapatarak vurun)

Am                     E G E xxx
Ailayan gözlerle kariinda
Am                       E G E xxx
Merhamet duymazsin sen aika
C      g6add11  E           Am
Ailama ailama   ailamak yakiimaz sana
C      g6add11  E                 Am
Ailama ailama   hiç bir iey duymadin daha
C        g6add11  E            Am
Bir hata bin ceza sen hatasizi oynama
C        g6add11  E
Hem sana hem bana yaptiiin ieylerden sonra

Am C Am G - E G E xxx(telleri kapatarak vurun)

Am                       E G E xxx
insan önce kendinden bailar
Am                        E G E xxx
Geç kalir bazen piimanliklar
C      g6add11  E           Am
Ailama ailama ailamak yakiimaz sana
C      g6add11  E                 Am
Ailama ailama hiç bir iey duymadin daha
C        g6add11    E               Am
Hiç beni düiünmedin nerdeyim ben ne haldeyim
C         g6add11   E
iimdi çok uzaktayim ailasan duymam bundan sonra artik

G6add11
E        -
B-1      -
G        -     iyi çaliimalar
D        -
A  -2    -
E    -3  -

Söyleyen : Pinhani - Bu gitar akoru 2939 kez okundu

Pinhani şarkıları

+ Ailama
+ Belki Sevilmekten Hiç Usanmam
+ Ben Nasil Büyük Adam Olacaiim
+ Ben Nasil Büyük Adam Olucam
+ Beni Al
+ Benki Sevmekten Hiç Usanmam
+ Bir Anda
+ Don Bak Dunyaya
+ Dursana Dünya
+ Düiün
+ Dön Bak Dünyaya
+ Gözler Anlatir
+ Haftanin Sonu
+ Hele Bi Gel
+ istanbul\'da
+ Ne Güzel Güldün
+ Sinif
+ Sinif Dizi Müziii Tab+akor
+ Sirasi Degil
+ Sirasi Deiil
+ Tebessüm
+ Unutuldular
+ Yalandan Da Olsa
+ Yalandan Da Olsaorjinal
+ Yalnizlik
+ Yildizlar
+ Zaman Beklemez