Dön Bak - Pinar Aylin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dön Bak - Pinar Aylin

Bm    A
Gül canim 
         G             F#
Neden gözlerin böyle donuk
Bm      A
Neden canim 
         G           F#
Neden bu yaz böyle soiuk

      Bm     A        Bm
Öylesine aliitin kendini
       A       Bm
Uzaklarda bilmeye
      G          F#
Öylesine bir baiina

        Bm                      A
Dön bir bak seni en çok ben sevdim
                   G
Çok uzaklardan geldim 
                 Em        F#
Gece olunca hani olur ya ailarsan
        Bm                      A
Dön bir bak seni en çok ben sevdim
                 G
Sonuna kadar geldim
                  Em         F#
Sabah olunca beni yaninda bulursan 
        Bm
Dön bir bak

Söyleyen : Pinar Aylin - Bu gitar akoru 1730 kez okundu

Pinar Aylin şarkıları

+ Birileri Gelse
+ Dön Bak
+ Yalvaramam

+ Çareler Çaresiz ( 81814 )
+ Bu Kez Anladim ( 66623 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52542 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49489 )
+ Zor ( 47491 )
+ Damla Damla ( 46678 )
+ Söz Vermiitin ( 46160 )
+ Ankara ( 45910 )
+ Git ( 41788 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41144 )