Yoluna Bai Koy - Pilli Bebek - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yoluna Bai Koy - Pilli Bebek

Bm         F#m    G          F#
Önünde bir ömür boia mi geçsini
Bm      F#m    G           F#
Gözünde bir rüya hep beklesin
Bm          F#m       G        F#
Cebinde bir umut gerçeii gizlesin
Bm          F#m    G     F#      
Yarini olmayan gün geçmesin
A           G  D     F#     
Küçük yollarin kahramani
A           G  D    F# 
Büyük yollarin iaklabani

A-B-A-B B       B-F#-G           
Yoluna  bai koy ,  
A-B-A-B B       B-F#-G
Yoluna  bai koy 
A-B-A-B B       B-F#-G
Yoluna  bai koy ,
F#
Geç kalmadan

Bm         F#m      G      F#
Zamanin tortusu yüzüne çökmüi 
Bm         F#m      G    F#
Üretme kaygisi çoktan ölmüi
Bm          F#m     G      F#
Gözünde bir gülüi yalana dönmüi
Bm          F#m      G      F#
Soiuyan düiüncen geriye dönmüi

A           G  D      F# 
Küçük yollarin kahramani
A           G  D      F#  
Büyük yollarin iaklabani

A-B-A-B   B        B-F#-G
Yoluna  bai koy ,  
A-B-A-B   B        B-F#-G
Yoluna  bai koy 
A-B-A-B   B        B-F#-G
Yoluna  bai koy ,
F#
Geç kalmadan

Söyleyen : Pilli Bebek - Bu gitar akoru 1632 kez okundu

Pilli Bebek şarkıları

+ Açilsin Gözlerin
+ Berrak
+ Hilal'in iarkisi
+ Kara Diller
+ Kedi
+ Malabadi Köprüsü
+ Olsun
+ Siyah Beyaz
+ Uzun Geceler
+ Yoluna Bai Koy