Olsun - Pilli Bebek - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Olsun - Pilli Bebek

F#m
Yorgun gecelerin ardindan
Bm
Hep ayni yere gelirken
F#m                         Em
Islak sokaklar boyunca düiündüm

F#m
Borcum varmii gibi kendimden
Bm
Bir gülümseme beklerken
F#m                       Em
Tren yollari boyunca düiündüm

F            Am F       Am
Sanki yillardir uzaktayim ben
F        Am F     Am
Özlemin hep sensiz elimden
F         Am F         Am
Ama yalanlar görünür hala
F               E
Burdan bakinca  sonsuz dünyaya

      Am         G
Olsun demek de zor artik
Dm               Am
Çocuk düilerimiz de yok artik

Erken ölülmlerin ardindan
Hep ayni yere gelirken
Islak sokaklar boyunca düiündüm
Borcum varmii gibi kendimden
Bir gülümseme beklerken
Tren yollari boyunca düiündüm

Söyleyen : Pilli Bebek - Bu gitar akoru 2667 kez okundu

Pilli Bebek şarkıları

+ Açilsin Gözlerin
+ Berrak
+ Hilal'in iarkisi
+ Kara Diller
+ Kedi
+ Malabadi Köprüsü
+ Olsun
+ Siyah Beyaz
+ Uzun Geceler
+ Yoluna Bai Koy