Sen Yokken - Piiz - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sen Yokken - Piiz

intro: Am A7 Am F(3kere)

Am        A7 Am  F
Yarim sen yokken ben hergün incitildim
Am  A7 Am        F
Bir parça binbir hayal içinde ezildim
Am   A7 Am  F
Korkavurdum hallerimi korkmaya dirençliyken
Am        A7 Am  F
Yarim sen yokken bin öldüm bir dirildim

     Dm                       Am
Hadi dur bakalim iu korkak dizlerinin üstünde
     Dm                   Am
Hadi vur bakalim iu aynadaki yüzsüz acize
     Dm                       Am
Hadi dur bakalim iu titrek dizlerinin üstünde
     Dm                      Am
Hadi vur bakalim iu aynadaki yorgun acize

Am        A7 Am  F
Yarim sen yokken ben hergün incitildim
Am A7 Am        F
Binparça binbir hayal içinde ezildim
Am   A7 Am  F
Korkavurdum hallerimi korkmaya dirençliyken
Am        A7 Am  F
Yarim sen yokken bin öldüm bir dirildim

Dm                       Am
Hadi dur bakalim iu korkak dizlerinin üstünde
     Dm                   Am
Hadi vur bakalim iu aynadaki yüzsüz acize
     Dm                       Am
Hadi dur bakalim iu titrek dizlerinin üstünde
     Dm                      Am
Hadi vur bakalim iu aynadaki yorgun acize

Arkadailar A7 dediiim iey Am nin alttan 2. telinin
Basilmamasi :) umarim doirudur

Söyleyen : Piiz - Bu gitar akoru 1493 kez okundu

Piiz şarkıları

+ Sen Yokken

+ Damla Damla ( 46429 )
+ Söz Vermiitin ( 45988 )