Sonsuzluk - Pentagram - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sonsuzluk - Pentagram

Am             C
Sanirsin dailarda yol olmaz
    Am          C
Usanirsin kalbinde güç kalmaz
  Dm                 Am
Uzanirsin,ooooo,yarin olmaz
Am                C
Zor günlerin ardinda huzur olmaz ki
   Am          C
Her zaman umutlar yön bulmaz
 dm                            Am
Yarin olsada,ooooo(beklenen)gün olmaz
C                  G                 Am
Sözlerim gerçektir yüreiim kardeitir her zaman
C                G                 Am
Umudum sonsuzdur uiraiim bitmez hiçbir zaman
F                     G                Am
Geliyor geçiyor hayat dönüyor durmuyor dünya
F                     G                Am
Geliyor geçiyor zaman dönüyor durmuyor dünya
Am              C
Sanirsin yalnizlik tek dostun
  Am             C                   Dm           Am
Aldanirsin kaçmakla bitmiyor hiçbir zaman yalnizliiin
C                  G                     Am
Sözlerim gerçektir yüreiim kardeitir her zaman
C                 G                    Am
Umudum sonsuzdur uiraiim bitmez hiçbir zaman
F                     G                 Am
Geliyor geçiyor hayat dönüyor durmuyor dünya
F                     G                 Am
Geliyor geçiyor zaman dönüyor durmuyor dünya...

Söyleyen : Pentagram - Bu gitar akoru 2366 kez okundu

Pentagram şarkıları

+ Anatolia (Orijinal)
+ Bir
+ Fly Forever
+ Gündüz Gece
+ ieytan Bunun Neresinde
+ Sonsuz
+ Sonsuzluk
+ Thousand in The Eastland (Orijinal)
+ Thousands In The Eastland
+ Yalnizlik
+ Ölümlü