ieytan Bunun Neresinde - Pentagram - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

ieytan Bunun Neresinde - Pentagram

Em
Telli sazdir bunun adi
Em
Ne ayet dinler, ne kadi
Em
Bunu çalan anlar kendi

Am
Seytan bunun neresinde
Em
Seytan bunun neresinde
C            D      Em
Seytan bunun neresinde

Em
Abdest alsan aldin demez
Em
Namaz kilsan kildin demez
Em
Müftü gibi haram yemez

Am
Seytan bunun neresinde
Em
Seytan bunun neresinde
C            D      Em
Seytan bunun neresinde

Em
istanbul'dan çikar teli
Em
Ardiç aiacindan kolu
Em
Be allah'in sersem kulu

Am
Seytan bunun neresinde
Em
Seytan bunun neresinde
C            D      Em
Seytan bunun neresinde

Em
Boynuzu yok, kuyruksuzdur
Em
Ayaiida çariksizdir
Em
Derdli gibi sariksizdir
Em
Seytan bunun neresinde

Söyleyen : Pentagram - Bu gitar akoru 2205 kez okundu

Pentagram şarkıları

+ Anatolia (Orijinal)
+ Bir
+ Fly Forever
+ Gündüz Gece
+ ieytan Bunun Neresinde
+ Sonsuz
+ Sonsuzluk
+ Thousand in The Eastland (Orijinal)
+ Thousands In The Eastland
+ Yalnizlik
+ Ölümlü