Ölümlü - Pentagram - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ölümlü - Pentagram

Dm
Dünkü aklin bugün yetmez
Ebm
Yarin bambaika bir dünya
Dm
Bir sen var o hiç deiiimez
Ebm
Gerçeklerin hepfarkinda

F#          G
Yolyakinken düiün biraz
                     F#
Bir nesildik beraberce
F#
Bir Adim git bir Adim gel
Ebm
Kaç yil kaldi önümüzde

Dm        Ebm       Dm     )
Gör artik gör artik anla   )
Ebm                  Dm    )>nakarat
Ölümlü, ölümlü bu dünya    )

Dm
Düiman olmak mertlik deiil
Ebm
Korkakliiin iradesi
Dm
Kurnazlik marifet deiil
Em
Aptallarin tesellisi

F#
Piimanliia tercih etme
G
Geçmiiteki hatalari
F#
Yalniz gözyailarin yikar
Ebm
Ruhundaki günahlari

Dm         Ebm           Dm
Gör artik, gör artik, anla
Ebm                  Dm
Ölümlü, ölümlü bu dünya
Dm         Ebm          Dm
Gör artik, gör artik anla
Ebm                Dm
Savaima artik hayatla

Dm
Çok yoruldun, otur biraz
Ebm
Misafirsin bu alemde
Dm
Etrafini seyret biraz
Ebm
Fazla kalmazsin belki de

F#
Doiru yanlii, gerçek yalan
G
Farketmiyor aslinda
F#
Dünya döner geçer zaman
Ebm
Hiçbir iey kalmaz ardinda

Nakarat

Söyleyen : Pentagram - Bu gitar akoru 2549 kez okundu

Pentagram şarkıları

+ Anatolia (Orijinal)
+ Bir
+ Fly Forever
+ Gündüz Gece
+ ieytan Bunun Neresinde
+ Sonsuz
+ Sonsuzluk
+ Thousand in The Eastland (Orijinal)
+ Thousands In The Eastland
+ Yalnizlik
+ Ölümlü