Cihangir Türküsü - Pamela Spence - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Cihangir Türküsü - Pamela Spence

Am
Her ieyi var
C           Am
Hiçbir ieyi yok
Am
Rüyalari var
C          G
Görme gücü yok

Yarasi çok var iyileitirme yok
Karakteri var insanliii yok

Bindokuzyüzyetmiiikili
Güzel evi var eski cihangirli

Kardeii var baiarili zeki
Eski reklam yönetmeni erkek torpili

Am             C        Am
Bir yaiam daha böyle bitmii
Am             C       G
Yeni gelen eskileri itmii
Am              C         Am
Bir yildiz daha kayip gitmii
Am                  C        G
Beyaz çizgilerle hayatini silmii

Söyleyen : Pamela Spence - Bu gitar akoru 1731 kez okundu

Pamela Spence şarkıları

+ Aik Sevgiden Beter
+ Ayrilamayiz Biz
+ Bir Tek Aik için
+ Bir Tek O Gece
+ Cihangir Türküsü
+ Çok Güçlü Olmak Lazim
+ Firtinalar
+ Kisik Ateite
+ Muhabbet Baii
+ Veda Busesi

+ Çareler Çaresiz ( 81824 )
+ Bu Kez Anladim ( 66629 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52546 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49498 )
+ Zor ( 47500 )
+ Damla Damla ( 46692 )
+ Söz Vermiitin ( 46170 )
+ Ankara ( 45918 )
+ Git ( 41795 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41158 )